Sağlık ekipleri vatandaşların yanında

• 12 Eylül 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ekipleri vatandaşlara derman oluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların birçok ihtiyacına çözüm üreten Aydın Büyükşehir Belediyesi, evde bakım ve sağlık hizmetlerine devam ediyor. Vatandaşlara tedavi, bakım, takip, sevk, yara bakımı, sonda bakımı ve temizliği, trakeostomi bakımı ve temizliği, enjeksiyon, tansiyon ve şeker takibi, ilaç dağıtımı gibi konularda destek veriliyor. Başkan Özlem Çerçioğlu, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi çeşitlendirdik. Evde bakım ve sağlık hizmetleri de bunların en önemlilerinden biri. Vatandaşların yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Yardıma ihtiyaç duyan vatandaşları asla yalnız bırakmayacağız,” dedi.