“Yeniden Kullanım Pazarı” kuruldu

• 12 Eylül 2022
Kadıköy Belediyesi’nin bahçesinde “Yeniden Kullanım Pazarı” kuruldu.

Kadıköy Belediyesi tarafından son üç ayda üçüncüsü düzenlenen, katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Yeniden Kullanım Pazarı’nda giysi, çanta, ayakkabı, takı, oyuncak, bebek eşyası ve giysileri gibi çok sayıda ürün uygun fiyatlarla satıldı. Tekstil endüstrisinin neden olduğu karbon salımına dikkat çekmek, yeniden kullanımı özendirmek ve ihtiyaç sahiplerine ek gelir imkânı sağlamak amacıyla düzenlenen Yeniden Kullanım Pazarı’nda tezgâh açabilmek için on günde 600’den fazla başvuru yapıldı. Yapılan çekiliş sonrası tezgâh açma şansı yakalayan Çiğdem Tunç, “Buradan kazandıklarımızla tiyatromuzun yeni oyunundaki eksiği gidereceğiz,” dedi.