Yenişehir Halk Kart’ın ağustos ayı tutarı yatırıldı

• 12 Eylül 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Halk Kart’ın ağustos ayı tutarını yatırdı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi,  Yenişehir Halk Kart’la dar gelirli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yenişehir Halk Kart’ın ağustos ayı tutarı hesaplara yattı. Yenişehir Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve aile bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği Yenişehir Halk Kart uygulamasından bu ay 951 aile yararlandı. Yenişehir Halk Kart uygulaması hem dar gelirli vatandaşlara hem de yerel esnafa can suyu oluyor. Yenişehir Halk Kart sahipleri, her ay kartlarına yatırılan tutarla sadece anlaşmalı yerel esnaftan alışveriş yapabiliyor.