Aydın Büyükşehir Belediyesi güz dönemi etkinlikleri kayıtları başladı

• 19 Eylül 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin güz dönemi etkinliklerinin kayıtları 17 ilçedeki 25 kültür merkezinde başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde bu güz döneminde de yeni etkinliklerin heyecanı yaşanıyor. Kültür merkezlerinde, keman, gitar, bağlama gibi enstrümanların yanı sıra halk oyunları, zumba, bale, pilates, jimnastik, cam atölyesi, masa tenisi, satranç etkinlikleri düzenlenecek. Öğrencilerin okul sınavlarına destek olmak amacıyla da 2. sınıftan 11.sınıfa kadar etüt hizmeti verilecek. 12. sınıf öğrencileri ve liseden mezun olan öğrenciler sınavlara yönelik ücretsiz programlar düzenlenecek. Başkan Özlem Çerçioğlu, yeteneklerini değerlendirmek ve yeni beceriler kazanmak isteyen Aydınlıları kültür merkezlerine davet etti.