Ayvalık Belediyesi’nden teşekkür buluşması

• 19 Eylül 2022
Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Anadolu Uygarlıkları Sergisi’nin destekçileri için teşekkür buluşması düzenledi.

Ayvalık Anadolu Uygarlıkları Sergisi’nde Kalkolitik Çağ’dan günümüze kadar gelen, Anadolu’nun değişik yerlerine ait eserler sergileniyor. Koleksiyonda pişmiş toprak, gümüş, bronz, demir, kemik, cam günlük kullanım, süs eşyaları ve mermerden eserler yer alıyor. Bu eserlerin Ayvalık’ta bir sergiye kazandırılmasında emeği geçen, Güney Amerika’dan Avrupa’nın birçok ülkesine, Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar birçok destekçiyle Cem Boyner, Caroline Koç, Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin gibi değerli destekçiler teşekkür buluşmasına katıldı. Rahmi Koç, Semahat Arsel, Güler Sabancı, Muhtar Kent, teşekkür buluşmasından önce sergiyi ziyaret edenler arasındaydı.