Bandırma Belediyesi’nden baskekbolseverleri sevindiren organizasyon

• 19 Eylül 2022
Bandırma Belediyesi, basketbolseverlerin ilgisini çeken büyük bir organizasyona imza attı.

Bandırma Belediyesi, 3X3 Uluslararası Basketbol Turnuvası düzenledi. Turnuva, uluslararası statüde Türkiye’de ilk kez düzenlendi. 2010 yılında ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanarak dünya ikincisi olan, 12 Dev Adam’ın kadrosunda yer alan Sinan Güler’in “Güler Legacy” takımıyla forma giyerek mücadele ettiği turnuvaya her yaştan sporsever yoğun ilgi gösterdi. Başkan Tolga Tosun’un üç sayılık atışıyla başlayan Bandırma 3X3 Uluslararası Basketbol Turnuvası’nın birinci ve ikinci gününde, Bandırma’dan ve yakın çevreden katılan sporculardan oluşan, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde yer alan toplam 24 takım katıldı. Yıldızlar kategorisinin şampiyonu Bandırma Gelişim, gençler kategorisinin şampiyonu Dereboyu Spor, büyükler kategorisinin şampiyonu Kale17 Mado oldu.