Başkan Halil Arda, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

• 19 Eylül 2022
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Gaziemir Belediyesi, “Adım Adım Gaziemir” sloganıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sarnıç’ta Fatih, Atatürk ve Menderes Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Arda, ilçedeki 16 mahalleyi adım adım gezmeyi planlıyor. Bu hafta, Dokuz Eylül ve Beyazevler Mahalleleri’nde incelemeler yapacağını, ekim ayının sonuna kadar tüm mahalleleri tamamlayacağını da belirten Başkan Arda, “İlçemizde girmediğimiz sokak, kapısını çalmadığımız vatandaş kalmasın istiyorum. Bu ziyaretler sırasında ekiplerimizin çalışmalarını da yerinde denetliyorum. Amacımız, Gaziemir’i bir adım daha ileri taşıyabilmek,” dedi.