Başkan Utku Gümrükçü’den müjde

• 19 Eylül 2022
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, uzun süredir titizlikle sürdürdüğü “Çiğli’yi Denizle Buluşturma” çalışmalarının müjdesini 9 Eylül’de verdi.

Doğaseverlerin denizle ve doğal yaşamla ilişkilerinin güçlendirilmesi, balıkçılık üretiminin desteklenmesi, ekolojik dengenin korunması amacıyla Çiğli Belediyesi ve Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Kuzey Ege Kooperatifi arasında imzalanan protokol kapsamında Homa Dalyanı hizmete açıldı. Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği turla Homa Dalyanı’na götürülen kadınlar ve çocuklar denizin keyfini doyasıya yaşadı. Başkan Utku Gümrükçü, “Homa Dalyanı’nı dezavantajlı grupların kullanımına uygun hâle getirmek çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Çiğli’nin sahili, tüm vatandaşların olacak. Bu gurur hepimizin, gerçekten çok mutluyum, hayırlı, uğurlu olsun,” dedi.