Beşiktaş Belediyesi’nden görkemli festival

• 19 Eylül 2022
Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Beşiktaş Festivali’nde Kerem Görsev Quartet konseri yoğun ilgi gördü.

Ülkemizde caz müziğin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasında büyük rol oynayan, uluslararası caz festivallerinin aranan isimlerinden Kerem Görsev Quartet, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda konser verdi. Piyanoda Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman ve saksafonda Engin Recepoğulları’ndan oluşan Kerem Görsev Quartet, kendi bestelerinden oluşan repertuvarıyla konsere gelenlere caz dolu bir gece yaşattı. Gecenin sonunda Beşiktaş Belediyesi’nin TEMA Vakfı’na bağışladığı fidan plaketi Kerem Görsev’e takdim edildi. Başkan Rıza Akpolat, “Türkiye’de ve dünyada çok sayıda önemli başarıya imza atan Kerem Görsev’i Beşiktaş’ta ağırlamaktan mutluluk duyduk,” dedi.