Büyükçekmece Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi sevinci

• 19 Eylül 2022
Büyükçekmece Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi sevinci yaşandı.

Büyükçekmece Belediyesi’nde KHK’lı 1.327 çalışanı ilgilendiren toplu iş sözleşmesi, Türk İş’e bağlı Belediye İş Sendikası İstanbul 1. Şubesi’yle Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında imzalandı. Ekonomik krizin her geçen gün hayat şartlarını daha da ağırlaştırdığına vurgu yapan Başkan Akgün, “İmkânlarımızı zorladık, KHK kapsamında çalışan mesai arkadaşlarımıza %68.7 oranında zam yapılmasını sağladık” dedi. Belediye İş Sendikası İstanbul 1. Şube Başkanı Halil Koçak, Büyükçekmece Belediyesi’yle yapılan toplu iş sözleşmesinin İstanbul’daki belediyelerde imzalanan iyi sözleşmelerden biri olduğunu belirtti.