Ceyhan Belediyesi Altın Koza heyecanına ortak oldu

• 19 Eylül 2022
Ceyhan Belediyesi, “Altın Koza” heyecanını Adana Büyükşehir Belediyesi’yle paylaştı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin heyecanı Ceyhan ilçesini de sardı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın festivali ilçelere yayma girişimine kayıtsız kalmayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçedeki film gösteriminde ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Müfit Can Saçıntı’nın yönetmenliğini yaptığı “Yaşamak Güzel Şey” filmini izleyen Başkan Hülya Erdem, festivalin Adana için önemli olduğunu belirtti. Müfit Can Saçıntı’yı Ceyhan’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu paylaşan Başkan Erdem, kültür-sanat, spor etkinliklerine ve sosyal etkinliklere değer verdiklerini ifade etti.