Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi açıldı

• 19 Eylül 2022

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın seçim projelerinden biri olan Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında düzenlenen törenle hizmete açıldı. 1954 yılında yapılan, üst katı belediye hizmet binası, alt katı da taze meyve-sebze hali olarak uzun yıllardır hizmet veren, on yıldır  atıl durumda olan bina, Başkan Selman Hasan Arslan’ın göreve gelmesinden sonra Edremitli gençler için kültür merkezine dönüştürüldü. Başkan Selman Hasan Arslan, “Edremitli gençler, müzikten resme, spordan çeşitli kurslara ve hobilere kadar birçok alanda kendilerini geliştirebilecekler. Kültür, sanat ve bilimin ışığında gençlerin ülkemize yararlı bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimiz,” dedi.