Gönen Belediyesi’nden gazilere yönelik örnek uygulama

• 19 Eylül 2022
Gönen Belediyesi, gazilerle ilgili örnek bir uygulamaya imza attı.

Kıbrıs’a bir gezi düzenleyerek gazileri mutlu eden Gönen Belediyesi, örnek bir uygulamayı daha belediye meclisine getirdi. Başkan İbrahim Palaz, “Gazilerimizle ilgili aldığımız kararı değerli hemşerilerimle de paylaşmak istiyorum. İlçemizde yaşayan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gönen Şubesi’ne kayıtlı olan gazilerimiz ve eşleri için yeni bir uygulama başlattık. Gazilerimiz, Ekşidere Dağ Ilıcası Tesisleri’nde konaklamak istediklerinde bir takvim yılı içinde on gün boyunca %50 oranında indirimden yararlanacaklar, şifalı termal havuzu ücretsiz kullanabilecekler. Yeni uygulamamız gazilerimize hayırlı olsun,” dedi.