İzmir Büyükşehir’den spora destek

• 19 Eylül 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na 5 milyon 150 bin TL’lik nakdi destek veriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu çatısı altındaki 257 spor kulübüne oynadıkları lige ve altyapıda faaliyet gösterdikleri kategori sayısına göre toplam 5 milyon 150 bin TL’lik nakdi yardımda bulunuyor. Göreve başladığı günden bu yana amatör kulüplere desteğini artırarak sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar’ı makamında ağırladı. Destek çekini Federasyon Başkanı Efkan Muhtar’a teslim eden Başkan Tunç Soyer, “Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz, gücümüzü sonuna kadar zorlayacağız,” dedi. Efkan Muhtar, “Siz bizim idolümüzsünüz. İzmir’e sevginizi görüyoruz. Bize sahip çıktınız. Size çok teşekkür ediyoruz,” dedi.