Karaburun’da düşman işgalinden kurtuluş coşkuyla kutlandı

• 19 Eylül 2022
Karaburun Belediyesi, Mordoğan’ın ve Karaburun’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

Mordoğan ve Karaburun, 100. kez özgürlük coşkusunu yaşadı. Etkinlikler kapsamında fener alayı ve kortej geçişi yapıldı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’yla ve pop müziğinin sevilen sesi Öykü Gürman konser verdi. Başkan İlkay Girgin Erdoğan, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerini yaşamaya, yaşatmaya ant içtik. Cumhuriyeti ve onun tacı olan demokrasiyi ne pahasına olursa olsun koruyacağız ve yaşatacağız. Bir asırdır olduğu gibi, demokrasinin ve cumhuriyetin bayraktarı olmaya devam edeceğiz. Bu kutlu güne, doğup büyüdüğüm memleketimde belediye başkanı olarak ev sahipliği yapmak, hayatımda yaşayacağım en büyük onurlardan biridir,” dedi.