Kemer Belediyesi’nde çevre temizliği

• 19 Eylül 2022
Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’yle Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği işbirliğinde çevre temizliği yapıldı.

Dünya Temizlik Hareketi’ne dikkat çekmek amacıyla Kemer’de çevre temizliği yapıldı. Temizlik etkinliğine, Kemer Belediyesi’nin personeli, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar ve Kemer’deki otellerin çalışanları katıldı. Çalış Tepesi’nde yaklaşık iki saat süren temizlik etkinliğine katılan 100 kişi, gelişigüzel çevreye atılan çöpleri topladı. Gönüllülere etkinlik sonunda katılım sertifikaları verildi. Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin anlaşmalı olduğu DG Bitkisel Atık Yağ Geri Kazanım firması tarafından her katılımcıya fidan bağışı kampanyası sertifikası da takdim edildi.