Kırşehir Belediyesi sosyal yaşamı geliştirmeyi sürdürüyor

• 19 Eylül 2022
Kırşehir Belediyesi sosyal yaşamı geliştirmeyi sürdürüyor

Kırşehir Belediyesi’ne bağlı Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’yle Aile Yaşam Merkezi’nde güz dönemi kursları için hazırlıklar tamamlandı. Başkan Selahattin Ekicioğlu, “12-26 Eylül 2022 tarihleri arasında, Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, güz dönemi için Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde kayıt aldığımız geleneksel el sanatları, görsel sanatlar, kişisel gelişim ve müzik dallarında kurslarımız başlayacak. Aile Yaşam Merkezi’nde güz dönemi kurs kayıtları ise, 19-30 Eylül tarihleri arasında alınacak. Açtığımız kursların önceki dönemlerde de hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi gördüğüne şahit olduk. Sosyal belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kurs merkezlerimizdir,” dedi.