Konak Belediyesi’nde altyapı çalışmaları devam ediyor

• 19 Eylül 2022
Konak Belediyesi, kaldırım, yol bakım-onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Konak Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında su, doğalgaz, elektrik gibi kentin altyapısını düzenleyen kurumlarla koordineli hareket ediyor. Sokak yenileme çalışmalarında program oluşturuluyor, altyapı düzenlemeleri dikkate alınıyor. Güzelyalı, Göztepe ve Alsancak’ta başlayan çalışmalar, Ballıkuyu, Kadifekale, Mimar Sinan, Kültür, Kahramanlar Mahalleleri’ni de kapsayacak. Belirlenen mahalleler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanındaki sokaklar ve kaldırımlar yenilenecek. Başkan Abdül Batur, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmaları inceledi.