Mezitli Belediyesi’nden kırtasiye malzemesi seferberliği

• 19 Eylül 2022
Mezitli Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye malzemesi seferberliği başlattı.

Yardımseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getiren projeye başvuran veliler, Mezitli Belediyesi’nden kırtasiye malzemelerini almaya başladı. Kalem, defter, silgi gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kalemlik, boya seti, cetvel seti gibi yardımcı ürünlerin de bulunduğu çantalar, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere ulaştı. Başkan Neşet Tarhan, “Çocuklar derslerinden başka bir şey düşünmesin, veliler de eğitim bütçesi kaygısı yaşamasın diye hayırsever Mezitli halkımızla birlikte kırtasiye malzemesi seferberliği başlattık. Kampanyamız kapsamında hayırseverlere çağrı yaptık, ihtiyaç sahibi velilere destek olmak istedik. El ele vererek zorlukları aşacağız, çocuklara mutlu bir yaşamı birlikte sağlayacağız,” dedi.