Oktay Akbal Edebiyat Ödülü verilecek

• 19 Eylül 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Oktay Akbal Edebiyat Ödülü” verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Oktay Akbal’ın adını yaşatmak, Türk edebiyatını desteklemek, yaygınlaştırmak ve başarılı yazarları ödüllendirmek amacıyla “Oktay Akbal Edebiyat Ödülü” yarışması düzenliyor. “Oktay Akbal Edebiyat Ödülü”, cumhuriyetin 100. yılının kutlanacağı 2023 yılında, “Cumhuriyetin 100. Yılı” konu başlığıyla deneme/köşe yazısı dalında yazılmış eserlere verilecek. “Oktay Akbal Edebiyat Ödülü”, 2021 yılında hikâye, 2022 yılında roman dalında verildi. Başvurular, Muğla Büyükşehir Belediyesi Oktay Akbal Edebiyat Ödülü Koordinatörlüğü’ne yapılacak. Eser sahipleri, posta ve kargo aracılığıyla ya da elden eserlerini teslim edebilecek. 7 Ocak 2023 tarihinde başvurular sona erecek.