Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun 15’ncisi düzenlendi

• 19 Eylül 2022
Tepebaşı Belediyesi, 15. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu düzenledi.

Tepebaşı Belediyesi 15. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında düzenlenen “Torna Yarışması” sempozyuma renk kattı. Öğrenciler, en iyi forma sahip çömleği yapmaya çalıştı. Çömlekler, jüri tarafından incelendi ve puanlandı. Değerlendirmeler neticesinde Abdülkadir Koçyiğit birinci, Yusuf Rıdvan Koç ikinci ve Mehmet Emin Palmanak üçüncü oldu. Yarışmacılara katılım belgeleri takdim edildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sempozyumun sanat danışmanı Prof. Dr. Bilgehan Uzuner ve sempozyum sanatçıları da öğrencileri tebrik etti.