Seyitgazi Belediyesi, 100. Yıl Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

• 19 Eylül 2022
100. Yıl Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı

100. Yıl Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Fotoğraflar, Seyitgazi’nin binlerce yıllık doğal ve tarihî güzelliklerini, renkli ve güncel yaşamını gözler önüne serdi. İlçenin farklı mekânlarını, insanını, sosyal, ekonomik ve kültürel hayatını en güzel karelerle kayıt altına alan fotoğrafçılara ödülleri verildi. Yarışmanın birincilik ödülü olan 3.000 TL, ilçe kadınının yaşantısını en doğal hâliyle fotoğraflayan Osman Karaca’ya, tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu ilçede koyun güden çoban fotoğrafıyla 2.000 TL’lik ikincilik ödülü Koray Yalçın’a, üçüncülük ödülü olan 1.000 TL de gece yağmuru sonrasında Seyitgazi’nin girişini fotoğraflayan Ahmet Efe Ersan’a takdim edildi.