Konyaaltı'ında dördüncü kreş hizmette

• 23 Eylül 2022
Konyaaltı Belediyesi, ilçeye dördüncü kreşi kazandırdı.

Konyaaltı Belediyesi, dördüncü kreşini Hurma Mahallesi’nde hizmete açtı. 1.200 metrekarelik alana inşa edilen Hurma Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 3-6 yaş grubu öğrenciler için eğitim vermeye başladı. Hurma Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde altı adet sınıf, etkinlik sınıfı, yemekhane, idari ofis, rehberlik ofisi, öğretmenler odası ve dört adet depo yer alıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, çocukların özgür, özgüvenli ve bilimsel eğitimler ışığında yetişmesi gerektiğini söyledi, okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Esen, okul öncesi eğitimle çocukları hayata daha iyi hazırladıklarını ifade etti.