12. Geleneksel Dostluk Panayırı düzenlendi

• 26 Eylül 2022
Atakum Belediyesi, Samsun Rotary Kulübü, 12. Geleneksel Dostluk Panayırı Çakırlar Korusu’nda gerçekleştirildi.

Geliri, görme engelli bireylere meslek edindirme, köy okulu, oyuncak kütüphanesi oluşturma, kırsaldaki genç kızların eğitimi, üreten kadınların desteklenmesi ve devlet hastanelerinde tedavi gören çocuklara yönelik projeler gibi birbirinden önemli çalışmalarda kullanılacak olan etkinlik, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, panayırın önemine dikkat çekti, “Rotary kulüpleri, cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı, onu takip eden kulüplerdir. Rotary Kulübü’nün bu etkinlikte hedefine ulaşması için destek vermenizi diliyorum. Atakum Belediyesi onların yanında. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.