Arnavutköy Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi açıldı

• 26 Eylül 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi açıldı.

Arnavutköy Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış töreninde bir konuşma yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu, “İstanbul’a, İstanbullulara hizmet etmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. ‘150 Günde 150 Proje’, arkadaşlarım çalışıyor, belki yıl sonuna kadar 200 proje olur,” dedi.