Aydın Çiftçi Merkezi’nde katma değeri yüksek ürünler üretiliyor

• 26 Eylül 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Çiftçi Merkezi’nde katma değeri yüksek ürünler üretiliyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydınlı çiftçilerin hizmetine sunduğu Aydın Çiftçi Merkezi’nde katma değeri yüksek ürünler üretiliyor. Bakım şartlarının uygun olması nedeniyle geçen şubat ayında erken hasat edilen kuşkonmazdan bu yıl da verim alındı. Kuşkonmazlar, Halk Ege et marketlerinde tüketicilerin beğenisine sunuldu. Üretimden elde ettikleri deneyimi çiftçilerle, kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya hazır olduklarının altını çizen Başkan Çerçioğlu, Aydın Çiftçi Merkezi’nin Aydın tarımı için önemli bir görev üstlendiğini belirtti.