Balçova Belediyesi gazilerin onuruna yemek düzenledi

• 26 Eylül 2022
Gaziler Günü, Balçova’da bir dizi etkinlikle kutlandı.

Gaziler Günü, Balçova’da bir dizi etkinlikle kutlandı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm ve belediye meclis üyeleriyle birlikte davete katılan konuklarla sohbet etti. Başkan Fatma Çalkaya “Burada toplanmamızın nedeni bu hafta Gaziler Günü’nün kutlanacak olmasıdır. Ancak biz, ailemizin en kıymetli üyeleri olan gazilerimizi sadece bir gün hatırlamıyoruz. Balçova Belediyesi’nin personeli, belediye meclis üyeleri ve belediye başkanı yılın her günü 24 saat sizlerin emrindedir. Sizin sıkıntınız, bizim sıkıntımızdır. O sıkıntıları çözmek için maddi-manevi her imkânı sonuna kadar kullanmaya hazırız,” dedi.