Başkan Arslan çalışmaları yerinde izledi

• 26 Eylül 2022
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bozuk yolları onarıyor. 1.5 kilometre uzunluğundaki yola kilitli parke taşı döşeniyor. Kent genelinde devam eden asfalt çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi, Tuzcumurat Mahallesi, Zeytinli Mahallesi 9 Eylül Caddesi ve diğer sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışması yapılıyor. Muhtar Nuri Özdemir’le birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Selman Hasan Arslan, “Vatandaşlar uzun yıllardır kangren hâline gelen bu sorunu artık yaşamayacak. Ekiplerimizin gayretiyle düzenlenen yeni yolda rahatça ulaşım sağlanacak,” dedi.