Büyükçekmece’de sahil düzenleme çalışmaları tamamlandı

• 26 Eylül 2022
Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Büyükçekmece’de yol ve sahil düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Büyükçekmece’de sahil düzenleme, birinci etap ve E5 yan yol düzenleme çalışmaları tamamlandı, sahil ve yollar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AP Genel Başkanı Vecdet Öz, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece’de yapımı tamamlanan sahil projesinin örnek bir proje olduğunu belirtti, “Her iki belediye başkanımızı kutluyorum,” dedi.