Çorlu Belediyesi’nden anlamlı işbirliği

• 26 Eylül 2022
Çorlu Belediyesi ve Let’s Do It Türkiye işbirliğiyle 38 dönümlük alanda temizlik çalışması yapıldı.

Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında Çorlu Belediyesi ve dünyanın en büyük sivil hareketlerinden biri olan Let's Do It Türkiye öncülüğünde temizlik çalışması yapıldı. Etkinliğe Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk, Let’s Do It Türkiye Tekirdağ il temsilcileri, Çorlu Belediyesi çalışanları, Çorlu Gençlik Merkezi, TEMA Çorlu Temsilciliği, TED Koleji, Coca Cola ve Penti çalışanlarıyla gönüllü vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çevre temizliği etkinliğine katılanlar, 38 dönümlük arazide 380 kilogram atık topladı. Başkan Ahmet Sarıkurt, “Temiz bir Çorlu için düzenlenen etkinlikte bir araya gelen değerli hemşerilerimizle bugün Cumhuriyet Mahallesi’nde Bülent Ecevit Bulvarı’nda ve çevresinde çevre temizliği yaptık,” dedi.