Gaziler Günü ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi

• 26 Eylül 2022
Finike Belediyesi, Gaziler Günü ve Şehitleri Anma Programı düzenledi.

Finike Belediyesi tarafından düzenlenen Gaziler Günü ve Şehitleri Anma Programı’na Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Belediye Başkanvekili Volkan Aydıner, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Finike Belediyesi başkan yardımcıları Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmet Çetin, Cavit Aktar, belediye meclis üyeleri Arif Ertuğ, Selçuk Yiğit, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, gaziler, şehit ve gazi yakınları, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Finike Belediyesi Liman Sahnesi’nin önünde düzenlenen programda konuşmalar yapıldı. Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Belediye Başkanvekili Volkan Aydıner, başkan yardımcıları Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmet Çetin ve Cavit Aktar, gazilerle, şehit ve gazi yakınlarıyla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çekildi.