“Hırsız” adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu

• 26 Eylül 2022
Bayraklı Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Hırsız” adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

Bayraklı Belediyesi, İtalyan yazar Dario Fo’nun yazdığı, Suat İnal’la Ali Yaylı’nın sahneye koyduğu “Hırsız” adlı oyunu sanatseverlerle buluşturdu. Sanatseverler, ücretsiz davetiyeleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin etti. Tek perdelik oyunda ünlü oyuncular Umut Oğuz, Somer Karvan, Suat İnal, Tuna Arman, Ceren Bayır ve Ebru Karanfilci seyirci karşısına çıktı. Başkan Serdar Sandal, “Kültür-sanat etkinliklerimiz kapsamında toplumun her kesimine hitap ediyoruz. Yıl boyunca düzenlediğimiz birçok farklı etkinlikle 7’den 70’e ilçe sakinlerimizi bir araya getiriyoruz,” dedi.