“İklim İçin Yeşil Adım” etkinliği düzenlendi

• 26 Eylül 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ve Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezi işbirliğiyle “İklim İçin Yeşil Adım” etkinliği düzenlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ve Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “İklim İçin Yeşil Adım” atölye-söyleşi etkinliği yoğun ilgi gördü. Kanlıkavak Parkı’ndaki etkinliğe Prof. Dr. Nezih Orhon ve Nil Ormanlı Balpınar konuşmacı olarak katıldı. ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi’nin “Ekolojik Baskı Atölyesi” ve Güray Akçay’ın “Doğal Parfüm Yapım Atölyesi” gençlerle buluştu. Prof. Dr. Nezih Orhon, yaşadığımız süre boyunca karbon ayak izimizi azaltacak şekilde hayatı şekillendirmemiz gerektiğini belirtti.