Kadıköy Belediyesi Çizgi Festivali sona erdi

• 26 Eylül 2022

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Çizgi Festivali’ne 30’a yakın yayınevi ve kurum katıldı. Festivaldeki stantlar üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. Festival boyunca yetişkinler ve çocuklar için yaratıcı çizim, kolaj ve geri dönüşüm atölyeleri düzenlendi. Festival, “İllüstratörün Hayatta Kalma Rehberi-Modül 5: Sözleşme Şart Ama Nasıl?” başlıklı söyleşiyle başladı. Çizgi Roman Okurları Derneği’nin düzenlediği “Çizgi Romanı Yaşatanlar” sergisi, İllüstratörler Platformu’nun düzenlediği “Genç Yeteneklerin Gözünden: Kent, Yaşam, İstanbul” sergisi, Karikatürcüler Derneği tarafından hazırlanan, üç ay önce yaşamını kaybeden usta karikatürist Latif Demirci anısına düzenlenen “Latif Sergi”, ziyaretçilerini ağırladı.