Karşıyaka Belediyesi Alzheimer Evi’ni hizmete sundu

• 26 Eylül 2022

Karşıyaka Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Alzheimer Evi, Dünya Alzheimer Günü’nde, 21 Eylül’de hizmete sunuldu. Merkez, Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi ve Ege Geriatri Derneği işbirliğiyle hizmet verecek. Karşıyaka Belediyesi Alzheimer Evi, Bahriye Üçok Mahallesi’nde inşa edildi. Alzheimer Evi, beş kattan oluşuyor, 650 metrekarelik kullanım alanıyla Karşıyaka sınırlarında yaşayan hastalara ve yakınlarına hizmet verecek. Başkan Cemil Tugay, Alzheimer Evi’ni Karşıyaka’ya kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.