Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açıldı

• 26 Eylül 2022

Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediyesi başkan yardımcıları, daire müdürleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, aileler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Murat Gerenli, “Ekonomik durumu ne olursa olsun, çalışan kadınların çocuklarının okul öncesi eğitimle tanışmasını yürekten istiyorduk,” dedi.