Akhisar Belediyesi yaz okullarında bin 500 genci ağırladı

• 5 Eylül 2022
Akhisar Belediyesi’nin yaz spor okullarından 1.500 genç faydalandı.

Akhisar Belediyesi yaz spor okulları bu yıl da yoğun ilgi gördü. Yaz spor okullarında beş branşta 1.500’ü aşkın öğrenciye eğitim verildi. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme ve okçuluk eğitimlerini başarıyla tamamlayan sporculara katılım sertifikaları dağıtıldı. Başkan Besim Dutlulu, “Akhisar, birçok başarılı sporcu yetiştirdi. Biz de geleceğin teminatı genç sporculara yatırım yapmaya devam ediyoruz. Akhisar Belediyespor bünyesindeki yaz spor okullarında yüzme, voleybol, basketbol, futbol ve okçuluk branşlarında eğitim gören yaklaşık 1.500 öğrenci eğitimlerini tamamladı ve sertifikalarını aldı. Öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum,” dedi.