Akseki izcilere ev sahipliği yaptı

• 5 Eylül 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen izcilik faaliyetleri kapsamında izciler Akseki ilçesi Süleymaniye Mahallesi’nde kamp yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen izcilik faaliyetleri kapsamında izcilik eğitimini bitiren, eğitim çalışmalarına ve gezilere devam eden izciler, Akseki ilçesinin Süleymaniye Mahallesi’nde dört gün kamp yaptı. Akseki kampına 11-15 yaş arasındaki 32 izci, beş lider ve diğer görevliler katıldı. Dolu dolu geçen kampta, doğada kalma, doğayı koruma, kendini koruma gibi eğitimler alan izciler, futbol, voleybol, satranç oynadı, doğada yürüyüş ve yıldız gözlemi yaptı, kamp ateşi yaktı. İzci liderleri, Akseki’nin tarihi hakkında izcilere bilgi verdi. İmar planıyla ev planlarını Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Cevizli Köyü’yle ilgili bilgi alan izciler, Süleymaniye Mahallesi’ndeki müzeyi ve müzenin çevresini de gezdi.