Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi toplandı

• 5 Eylül 2022

Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, Ankara’da yaşayan gençlerin kent yönetimine katılması için toplantılarına devam ediyor. Başkent Gençlik Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir araya geldi, Ankara’nın “2026 Avrupa Gençlik Başkenti” olması ve yerel gençlik eylem planı oluşturmak için çalışmalara başladı. Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar, Ankara Kent Konseyi Başkanvekili Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin ve Ankara Kent Konseyi İcra Kurulu üyesi Dr. Süleyman Basa da katıldı.