“Ardıç’ın Gizemi” heykel sergisi açıldı

• 5 Eylül 2022
Karaburun Belediyesi, “Ardıç’ın Gizemi” adlı heykel sergisini vatandaşlarla buluşturdu.

İlçenin en önemli simgelerinden biri olan ardıç ağacının yarımada kültüründeki yerini hatırlatmak, kaynakların verimli kullanılmasını sağlayarak geri dönüşüm bilincini yaygınlaştırmak amacıyla açılan sergi  büyük beğeni topladı. Sergide Fikret Doğan’ın eserleri yer alıyor. Serginin açılışına katılan Başkan İlkay Girgin Erdoğan, “Ardıç ağacının kültürümüzdeki yerini hatırlatmak, kaynakların verimli kullanılmasını sağlayarak geri dönüşüm bilincini yaygınlaştırmayı hedefledik. Ruhumuzu böylesine besleyen sanat etkinliklerini artırmayı hedefliyoruz. Sayın Fikret Doğan’a bir kez daha teşekkür ediyorum,” dedi.