Başkan Deveci, Yeşiltepelilerle buluştu

• 5 Eylül 2022
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Yeşiltepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Yeşiltepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi, kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, talep ve önerileri dinledi. Başkan Deveci’ye eşi Gülay Deveci, Atakum Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şevket Özkaya ve Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Kayıt Birim Sorumlusu Dr. Elif Özkaya eşlik etti. Başkan Deveci, “Kırsal mahallelerde üreticiye destek veren önemli projelerimiz devam ediyor. Ziraat mühendislerimizle birlikte kırsal mahallelerde üreticilere ulaşıyoruz ve onlara bilimsel tarımla ilgili destek oluyoruz,” dedi.