Başkan Palaz: “Sürdürülebilir enerji kaynaklarına yönelmemiz gerekiyordu”

• 5 Eylül 2022
Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’la Fortis Enerji Elektrik Üretim A.Ş. İş Geliştirme Müdürü Mustafa Sezgin, güneş enerjisi santrali için sözleşme imzaladı.

Gönen Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen güneş enerjisi santrali yapım projesi sözleşmesi Belediye Başkanı İbrahim Palaz’la ihaleyi kazanan Fortis Enerji Elektrik Üretim A.Ş. adına İş Geliştirme Müdürü Mustafa Sezgin arasında imzalandı. Başkan İbrahim Palaz, “Bu projeyi önemsiyorum, çünkü gelecek nesillerin enerji ihtiyacını karşılamak ve çevreye verilen zararı en aza indirgeyebilmek için sürdürülebilir enerji kaynaklarına yönelmemiz gerekiyordu. Çalıoba Mahallesi’nde fizibilite çalışmalarını tamamladığımız 25.200 metrekarelik alana kurulacak santral, Fortis Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından 90 işgünü içinde teslim edilecek. Projemiz şimdiden ilçemize hayırlı olsun,” dedi.