Büyük Zafer heyecanı bütün Avcılar’da coşkuyla kutlandı

• 5 Eylül 2022
Avcılar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ilçenin dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutladı.

Kutlamalar, Hükümet Konağı’yla Atatürk Parkı’nda düzenlenen törenlerle başladı. Bando takımıyla kortej yürüyüşü Merkez Mahallesi Halide Edip Adıvar Parkı’nda fener alayına dönüştü. Etkinlikte sahne alan sanatçılara plaket ve çiçek takdim eden Başkan Turan Hançerli, “Bayramınız, bayramımız kutlu olsun. Zafer Bayramı’nın 100. yılını coşkuyla, heyecanla, büyük mutlulukla kutlayacağız. Sanatçılarımız da hazır, bizler de hazırız. Burayı tıklım tıklım doldurdunuz, teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bu ülkeye saldıran, bu ülkeyi kuşatan, bu ülkeyi esir etmek isteyenlere karşı direndiler, mücadele ettiler ve düşmanı bu ülkeden kovdular, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni bize armağan ettiler. Bize düşen görev, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak,” dedi.