Çocuk Şarkıları Şenliği coşkuyla kutlandı

• 5 Eylül 2022
Bayraklı Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuk Şarkıları Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Bayraklı Çocuk Korosu’nu kurmak için hazırlıklarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, Çocuk Şarkıları Şenliği’yle altı mahallede konserler düzenledi, başvuruları topladı. Yaklaşık 2.000 çocuğun katıldığı şenlik kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocuklar şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Müziğe ve enstrümanlara ilgi duyan çocukların da belirlendiği konserlerde çocuk korosu için 204 çocuğun başvurusu alındı. Çocuklara limonata ve pamuk şeker ikram edildi. BaşkanıSerdar Sandal “İzmir’in kalbi Bayraklı’da çocukların kültürle, sanatla iç içe büyümesini istiyoruz, bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. Bayraklı’yı çocuklarla, gençlerle birlikte büyütüyoruz,” dedi.