Dazkırı Belediyesi’nde 30 Ağustos unutulmadı

• 5 Eylül 2022
Dazkırı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl etkinlikleri kapsamında ilçede kortej yürüyüşü ve konser düzenledi.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ın ev sahipliği yaptığı geceye İlçe Kaymakamı Zeliha Uz, ilçe protokolü, Babadağ ve Dereçine belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Başkan İsmail Taylan, “Büyük taarruzun ve zaferin 100. yılını büyük coşkuyla kutladık. Başından sonuna bu muhteşem gecede bizimle olan Sayın Zeliha Uz’a, savcılara, ilçemizin protokolüne, Dereçine ve Babadağ belediye başkanlarına, hemşerilerime, Elif Buse Doğan’a Meri organizasyona ve belediyemizin emekçilerine çok teşekkür ediyorum,” dedi.