Finike Belediyesi’nde Zafer Bayramı kutlaması

• 5 Eylül 2022
Finike Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını coşkuyla kutladı.

Finike Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl kutlama programına Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Yer, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yeni Mahalle’deki kapalı pazaryerinin önünden liman içine doğru gerçekleştirilen fener alayı eşliğindeki kortej yürüyüşü marşlar eşliğinde tamamlandı. Kortej yürüyüşü sonrasında liman sahnesinde DJ Sena sahne aldı. Başkan Mustafa Geyikçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılına erişmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.