HayatPark’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını kutladı

• 5 Eylül 2022
Konyaaltı Belediyesi, HayatPark’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını kutladı.

Sabah saatlerinde başlayan kutlamalar, çeşitli gösterilerle, kortejle devam etti. Korteje Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Antalya eski milletvekillerinden Tuncay Ercenk ve vatandaşlar katıldı. Akşam saatlerinde sahneye çıkan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Zafer Bayramı’nın 100. yılı nedeniyle sahnelediği gösteriyle yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, duygusal anlar yaşadı. Başkan Semih Esen, her bayramın ayrı bir anlamı olduğunu belirtti.