Kadıköy Belediyesi’nde 100. Yılın yıldönümüde Duman grubu sahne aldı

• 5 Eylül 2022
Kadıköy Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümünü Duman grubunun konseriyle kutladı.

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Atatürk Parkı’nda düzenlediği konsere on binlerce kişi katıldı. Başkan Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy’ün kültürün, özgürlüğün, sanatın, hoşgörünün başkenti olduğunun altını çizdi. Başkan Odabaşı, “Kültürün, özgürlüğün, sanatın, hoşgörünün başkentine, hiç kimseyi ötekileştirmeyen Kadıköy’e hoş geldiniz. Festivalleri yasaklanan, her yerde yasaklarla karşılaşan, üniversite kapılarında yurt arayan gençler, Kadıköy’e hoş geldiniz. Ben, ‘Daha Çok Kadıköy’ dedim. Bunu, daha özgür, daha aydınlık, hiç kimsenin ötekileştirilmediği, hakkın, hukukun egemen olduğu bir ülke yaratabilmek için söyledim. Bunu Kadıköy’de başarıyoruz, umarım Türkiye’de de hep birlikte başarırız,” dedi.