Kemer Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kubat konseriyle kutladı

• 5 Eylül 2022
Kemer Belediyesi, Zafer Bayramı kutlamalarına kortejle başladı.

Kemer Belediyesi, Zafer Bayramı kutlamalarına kortejle başladı. Korteje, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar, Mustafa Tıraş, Cumali Afşin, Mustafa Bilici, Ferhan Fidan, Recep Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Korteje katılanlar, kutlama coşkusuna ortak oldu. Sunuculuğunu TRT seslendirme sanatçısı Aysun Şahin Mutlu’nun programda sanatçı Kubat sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Kubat, sevilen şarkılarını seslendirdi.