Lüleburgaz Belediyesi, atalık tohum alma etkinliği düzenledi

• 5 Eylül 2022

Çevreci ve üreten belediye anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, geçtiğimiz yıl atalık tohumlarla ektiği domates, biber, kavundan tohum alma işlemi gerçekleştirdi. Tohum alma işlemine Başkan Murat Gerenli, Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, dernek yönetim kurulu, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. Ekipler, sebze ve meyvelerden tek tek tohum aldı. Başkan Gerenli, “Yerel tohumları geleceğe aktaracağız,” dedi.